RECENZII

Flo Adventure School

Articole din ziare si cateva marturii ale celor care au terminat cursurile oferite de Flo Adventure School.

Nelu - Poiana Sibiului
Multumesc Flo pentru trei zile minunate, ai fost unul din familia noastra.Am redescoperit lucruri demult uitate, finete imense neatinse de lume, golul alpin nesfirsit si cerul instelat care-ti apasa pieptul.

Florin Glinta - Bucuresti
Flo Adventure, având ca inimă, braţe şi picioare pe Flo, de la Florin Pop Vancea, este ceva-ul care mi-a adus multe lucruri noi, deosebit de frumoase, şi prieteni noi, şi a făcut posibil să realizez această „expediţie” absolut specială pentru mine. Flo mi s-a părut un tip deosebit, care are o grămadă de lucruri de povestit din experienţa lui, şi, cu toate acestea, se ţine destul de modest. Deşi rareori îi laud pe alţii, am despre el multe lucruri bune de zis: face un tip aparte de şcoală, în care îmbină tehnica alpină şi pregătirea mentală deopotrivă. E un vorbitor foarte simplu dar foarte motivaţional, care merge la inima lucrurilor şi a oamenilor, fără să fi absolvit cursuri de retorică. Iţi place să îl ai prin preajmă, pentru că înveţi al naibii de multe de la el; şi îţi place să îl ai aproape când caţeri şi teama pare că se strecoară în suflet: e un profesionist care dă încredere (cine a fost pe aceeaşi coardă cu el ştie despre ce vorbesc)

Hugo Calvo - Spania
Flo thanks a lot for this amazing weekend!!What you teach will become soon the most important subjects in life... I hope this is only the begining

Manea - Beclean-Bistrita
Este pentru prima data cand am ocazia de a face parte dintr-o echipa mai altfel decat altele, cu visuri si aspiratii mai nobile, cu un comportament mai altfel decat il gasesc pe strazi sau piete. Acum imi dau seama ce greu este sa gasesti in ziua de azi, cand invidia dintre alpinisti este asa de mare, oameni care sa-ti destainuie secretele muntilor, ba chiar inainte de a-ti pune pioletul in mina sa incerce sa te faca mai bun. Flo oricum mi-ai dat speranta ca viata poate fi si altfel.

Dan Filip - Cluj-Napoca
Flo mersi de prima experienta hibernala practica, de acum incepe distractia! Sa ne vedem cat mai sus.

Cosmin Durbaca - Galati
Flo Adventure nu este o scoala de supravietuire cu traditie, este mai mult decat atat. Este o scoala unde oamenii isi indeplinesc visele, unde visul devine realitate unde omul invata sa devina om printre oameni.

Sergio Pestisanu - Curs de supravietuire
Voltaire spunea ca lumea e a celor ce vor, nu a celor ce pot...iar noi , speram cu cele invatate cu drag in acest weekend de la tine Flo, impreuna cu vointa noastra, sa ne fie de folos in drumul nostru in viata. Multa lume, putini oameni... tu esti unul dintre ei!! Sa ne revedem cu drag.

Saitos Dorin - Bucuresti
Pentru mine a fost prima experienta de genul acesta, am mers la scoala sa invat si pot sa zic ca am invatat foarte multe despre supravietuire si nu numai, am invatat sa apreciez natura si mediul inconjurator asa cum ar trebui sa o apreciem cu totii, am invatat sa vad lumea altfel, cu alti ochi. Imi pare rau ca am pierdut multi ani din viata departe de natura, de munte si de drumetii si dupa acest stagiu de la Scarita Belioara sunt sigur ca-mi voi petrece timpul liber in natura, la catarat, drumetii, pe munte si la schi. Eu sfatuiesc pe toata lumea sa se inscrie la scoala Flo Adventure pentru ca merita incercat.

Cristi - Galati
Am venit aici crezand ca stiu cate ceva despre supravietuire. Am avut nevoie de cateva ore pentru a uita ce credeam ca stiu si sa invat sa supravietuiesc. Iar ce am invatat in cele cinci zile STIU acum ca este doar varful iceberg-ului.

Silviu - Suceava
Mi-am schimbat total stilul de viata si modul de a gandi, mi-am facut prieteni, am invatat ca pot sa fac orice daca vreau cu adevarat si ma lupt pentru acel lucru, si cel mai important: asta a fost doar inceputul.

Elvira Balas - Cluj Napoca
Mi-am dat seama ca pentru prima data in viata mea am fost libera pentru 5 zile, cele 5 zile din scoala de iarna Retezat . Mi-am dat seama ca un munte poate deveni un scop, un om, un EXEMPLU, niste colegi, o echipa de prieteni, traseul o lectie de viata, o batalie, varful - libertate. Lucrurile mici sunt cele importante caci de la ele se porneste totul.

SCRIE O RECENZIE

Scrie despre experienta ta.

SPONSORI

ABONEAZA-TE

Primeste ultimele notificari legate de cursurile noastre.